SHINSEI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2189 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shinsei Sushi. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 10:07 Cancelled my order without explanation. Tried to call them but they do not pick up the phone.
18 feb 2024 om 7:01 Vond de smaak erg vlak van de sushi, jammer want kwaliteit was goed, wel prijzig . De Vis was goed vers en bezorger was aardig en snel
17 feb 2024 om 21:24 Saus van de toriakatsu ontbrak
15 feb 2024 om 12:11 Moest heel lang wachten en ik belde ook om te vragen hoelang het nog duurde. De man aan de telefoon zei excuses en we bellen je zo terug om je te compenseren, nooit meer wat gehoord.
14 feb 2024 om 21:16 Om 16:15 een bestelling ingepland om 18:30. Tot 19:05 gewacht en gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Bleek dat de bestelling nog gemaakt moest worden. 40 min later nog niks gehoord en weer gebeld. Eindstand: 1,5u te laat&incompleet
14 feb 2024 om 20:35 Eten is lekker, bezorging slecht. Ik had om half 5 een bezorging geplaatst voor 18.00, kregen pas om 18.50 het eten.
14 feb 2024 om 20:09 Top!
5 feb 2024 om 6:44 Last van me buik gekregen na het eten.
2 feb 2024 om 19:30 Always perfect! Best sushi in Amstelveen
29 jan 2024 om 20:39 Food delicious, not impressed however with hair in handroll and eyelash on maki roll (not ours…)
28 jan 2024 om 23:28 Excellent, as always!
24 jan 2024 om 21:14 Lekker gegeten. Goede kwaliteit. Vlotte bezorging.